🌞X-LINE JAGUAR

Фільтр

ГРЕбІНЦІ Х-LINE

     У кожної жінки обов'язково повинен бути плоский гребінець. Його зручно носити в сумочці. Він чудово справляється з проборами, ним легко можна ділити волосся на прядки, наносити маску. Плоскі гребінці для кожного виду волосся свої. Якщо ви володарка кучерявого або хвилястого волосся, плоский гребінець повинен бути обов'язково з широкими зубчиками, більше схожий на гребінь. Їм користуються при розчісуванні мокрого волосся абсолютно усі. Для короткого волосся і складних стрижок підійде плоский гребінець з частими зубчиками. Такий гребінець використовується також для укладання під "мокре волосся".

     Лінійка професійних гребінців преміум-класу X-Line підійде будь-якого типу волосся. Гребінці Jaguar серії X-Line виготовлені з натурального каучуку - еластичного і стійкого матеріалу, який має найвищі показники ковзання по волоссю.

     Ергономічна, закруглена спинка-обушок зручна для руки. Зубчики з ідеально закругленими кінчиками і гладкою поверхнею без задирок не ушкоджують волосся і не травмують шкіру голови.

     Професійні гребінці серії Jaguar X-Line з антистатичним ефектом, стійкі до високої температури і дії хімічних речовин. Мають антибактеріальний ефект.

     В Інтернет-магазині jaguar-solingen.com.ua ви можете обрати і купити професійні перукарські гребінці Jaguar (Ягуар) з доставкою по всій території України.