🐆Гарячі ножиці⭐

Фільтр

ГОРЯЧІ НОЖНИЦІ THERMOCUT 400

     Виробництво перукарських ножиць - справа всього нашого життя. Кожен день ми виготовляємо більше 3000 ножиць. Вони складають основу нашої виробничої програми, що зробила визначальний вплив на всю галузь.

     Багаторічний досвід, постійно зростаючий обсяг технологічних напрацювань і використання найсучаснішого виробничого обладнання дозволяють створювати перукарські інструменти, що відповідають високим вимогам ринку. Це завдання ми успішно вирішуємо з 1932 року - на заводі в німецькому місті Золінген і в нашій філії (Осака, Японія),обслуговуючи замовників більш ніж в 80 країнах світу.

     Елегантність, чіткість ліній і якість - три відмінні риси, які вже багато десятиліть наші замовники пов'язують з інструментами для стрижки та професійними інструментами для укладки волосся Jaguar.

     Полотна гарячих ножиць Jaguar TC 400 з системою THERMOCUT постійно нагріваються до певної температури. Під дією температури під час стрижки кінчики волосся на зрізі запаюються. Волосся зберігає природну вологу, не втрачає корисних речовин і ефективно захищене від шкідливого впливу навколишнього середовища. В результаті стрижки гарячими ножицями Jaguar з системою THERMOCUT волосся стає красивим, набуває об'єм, блиск і еластичність. Регулярна стрижка гарячими ножицями дозволяє повністю позбутися від посічених кінчиків. Температурний режим вибирається індивідуально з урахуванням особливостей волосся. Великий вибір гарячих інструментів (робочі ножиці, філірувальні ножиці, бритва) і їх універсальне використання дозволяє застосовувати будь-яку техніку стрижки, в тому числі слайсінг. Переваги використання гарячих ножиць Jaguar TC 400 з системою THERMOCUT для перукаря: елітний імідж, популярність послуги, нові клієнти і додатковий прибуток для салону за рахунок націнки на стрижку, виконану за допомогою гарячих ножиць з системою THERMOCUT. Гарячі ножиці TC 400 відповідають найвищим стандартам якості при дуже компактному розмірі: розмір блоку живлення і управління з шнуром і робочими ножицями Jaguar TC 400 становить 5,5" дюймів. Чохол і набір для догляду за інструментом знаходяться у зручній коробці. Управління ножицями здійснюється за допомогою всього однієї функціональної кнопки.