🐆Плойки-фени⭐

Фільтр

ПЛОЙКА-ФЕН

     У чому ж унікальність перукарського інструменту під назвою плойка-фен, або фен-щітка?

     Її унікальність полягає в тому, що вона одночасно виконує дві функції: сушить і укладає волосся. За допомогою такого інструменту, як плойка-фен ви зможете без проблем щодня створювати той образ, який буде відповідати вашому настрою і іміджу.

     В першу чергу, при виборі фена-щітки зверніть увагу на її розмір і вагу, оскільки від цього буде залежати, наскільки швидко у вас втомиться кисть руки при укладанні. Прилад повинен зручно лежати в руці, не вислизати, кнопки управління повинні розташовуватися в зручному місці, а насадки вставлятися і зніматися легко і швидко. Також при виборі фена-щітки вагому роль відіграє довжина шнура. Що стосується зовнішнього вигляду приладу, то тут кожен вибирає на свій смак.

     Плойка-фен Ягуар зі знімними насадками відмінно підходить для дбайливих укладок і створення локонів. Запатентована технологія "tangle off" не дозволить вашому волоссю заплутатися.

     В Інтернет-магазині jaguar-solingen.com.ua Ви можете вибрати і купити плойку-фен Jaguar (Ягуар) з доставкою по всій території України.