🌞BLACK LINE JAGUAR

Фільтр

BLACK LINE

    Найголовніший перукарський інструмент - це, безумовно, ножиці. Правильно підібрані ножиці стануть гарантією успішної роботи, і навпаки, неякісні ножиці можуть підвести навіть самого хорошого майстра. Купити перукарські ножиці - значить визначити стиль своєї роботи. Саме тому вибору інструменту необхідно приділити особливу увагу. Дуже важливо підібрати саме ту модель ножиць, з якої було б максимально комфортно працювати стиліста незалежно від тривалості роботи.

    Купити ножиці Jaguar Black Line у ??офіційного представника заводу Jaguar в Україні Ви можете в інтернет-магазині jaguar-solingen.com.ua

Ножиці Jaguar Black Line мають збільшений термін служби, плавність ходу і неймовірну гостроту:

    Строк служби:

Практично постійна гострота в результаті використання мікрокарбідної сталі. Надзвичайно висока зносостійкість і стабільність ріжучих кромок в результаті використання спеціальної мікрокарбідної сталі і низькотемпературного гартування Friodur при - 180°C

    Плавність ходу:

Високоточна форма полотен і ріжучих кромок, а також налаштовуєма, автономна плоска гвинтова система SMART SPIN забезпечують незрівнянну легкість і чудову плавність ходу.

    Гострота:

Опуклі полотна ножиць Jaguar Black Line з повністю конвекційними ріжучими кромками і дуже гострим кутом заточки забезпечують максимальну гостроту. Завдяки увігнутій внутрішній стороні полотен чудово підходять для ковзаючого зрізу (слайсінга).

 

В Інтернет-магазині jaguar-solingen.com.ua Ви можете обрати і купити професійні перукарські ножиці Jaguar (Ягуар) Black Line з доставкою по всій території України.