🌞Всі щітки і брашинги JAGUAR Brush

Фільтр

ЩІТКИ І БРАШИНГИ

     Всі знають - очі - дзеркало душі. У той же час волосся - індикатор здоров'я і загального самопочуття. Здорове і доглянуте волосся - це здорово. Кожна дівчина мріє мати розкішну шевелюру! А стан нашого волосся - це, як правило, результат правильного застосування гребінці, щітки або брашинга. Регулярне і правильне розчісування покращує циркуляцію крові і зміцнює коріння волосся.

     Брашинг для волосся - це круглий щетинистий гребінець, який в умілих руках здатен на багато що. Так, за допомогою брашинга можна створити різноманітні зачіски: гладке волосся, злегка завиті кінчики, м'які хвилі або локони в стилі голлівудських дів. Величезний плюс подібної укладки - ефект натуральності. Так як і хвилі, і локони виходять м'якими, без різко окреслених ліній, зачіска виглядає природно.

     Щітки - виконують роль масажера і гребінця одночасно, користуватися їй потрібно кожен день, протягом семи хвилин вранці і стільки ж увечері. Це призводить до стимуляції росту волосся і зміцненню цибулин.

     В Інтернет-магазині jaguar-solingen.com.ua Ви можете вибрати і купити професійні щітки і брашинги Jaguar (Ягуар) з доставкою по всій території України.